Za investitorje

NADZOR, VODENJE IN IZVEDBA

Zavedamo se pomembnosti sodelovanja s strokovno javnostjo, saj se lahko s skupnimi interesi izognemo situacijam, ko npr. realizacija zamisli preveč odstopa od investitorjevih zmožnosti.

S pomočjo naših strokovnjakov upoštevamo potrebe investitorja in se skušamo kar v največji meri približati njegovim željam ter načrtom arhitektov.

Velikokrat je potrebno sklepati kompromise in izbrati najboljšo – optimalno rešitev. Sodelovanje investitor – arhitekt – izvajalec je za nas vsekakor ključnega pomena.

Oglejte si reference >>>

POSLOVNI OBJEKTI

Tovrstno sodelovanje vključuje: dobavo in vgradnjo keramike v popolnoma novo gradnje ali pri adaptaciji starih objektov vseh namembnosti in za vse kupce, ki se s svojimi investicijskimi potrebami pojavljajo na trgu. To so ustanove in podjetja, ki vlagajo v izgradnjo:

  • Turističnih objektov
  • Upravni In poslovni Objekti
  • Industrijsko-skladiščni in trgovski objekti
  • Objekti za izobraževanje, šport in zdravstvo

Oglejte si reference >>>

STANOVANJSKI OBJEKTI

Nudimo vam možnosti celotne prenove kopalnice ter dobavo in vgradnjo keramike v stanovanjske objekte.

Svetujemo vam lahko tudi pri izboru keramičnih ploščic in ostale kopalniške opreme. Izrišemo vam 3D načrt kopalnice in vam pošljemo ponudbo. V skladu z načrtom polaganja se izvedejo keramičarska dela, vgradi sanitarna keramika in armature.

Vgradi se kopalniško pohištvo, elementi ogrevanja, razsvetljave in prezračevanja. Prenova se zaključi z beljenjem in gradbenim čiščenjem.

Oglejte si reference >>>

Scroll to Top